Uuden vuoden tuulia: Uutistamo yhteistyöhön Politiikasta.fi:n kanssa

05.01.2016 - Lukuaika 1 minuuttia
- Uutistamo-tiimi

Uusi vuosi tuo Uutistamoon uudenlaista sisältöä, kun sivustomme aloittaa yhteistyön Politiikasta.fi:n kanssa. Kyseessä on Valtiotieteellisen yhdistyksen verkkolehti, joka tekee politiikan tutkimusta ymmärrettäväksi ja kiinnostavaksi suuremmalle yleisölle. Kuten Uutistamossakin, jutut ovat tutkijoiden kirjoittamia. Tulemme tekemään juttuvaihtoa, jossa kumpikin sivusto julkaisee toistensa tekstejä noin kerran kuussa.

Haluamme tarjota Uutistamon lukijoille entistä enemmän kiinnostavaa sisältöä. Politiikasta.fi-yhteisteistyön kautta julkaisemme tulevaisuudessa enemmän myös erittäin ajankohtaisia juttuja aikaa kestävien artikkeleiden lisäksi. Uskomme, että yhdessä tekemällä saamme enemmän aikaan kuin yksin!

Myös muita jännittäviä yhteistyöprojekteja on vireillä, joten kannattaa seurata meitä niin Facebookissa kuin Twitterissäkin. 2016 tulee olemaan Uutistamon tähän asti paras vuosi!

Onnellista uutta vuotta!
Uutistamo-tiimi

Lue Politiikasta.fi:n uusin artikkeli, retoriikan tutkija Jouni Tillin analyysi presidentin uudenvuodenpuheesta:

”Toisinaan esitetään, että presidentin virka voitaisiin lakkauttaa, koska presidentti ei ole poliittisten kiistojen yläpuolella eikä moniarvoisessa yhteiskunnassa voi olla yhtä arvojohtajaa. Retoriikan näkökulmasta on kuitenkin kiintoisaa, miten presidentti pyrkii selviytymään melkeinpä mahdottomasta tehtävästään olla ’koko kansan presidentti’.”

Myös Politiikasta.fi löytyy Facebookista ja Twitteristä!

polfi
 
 
 

Kommentit

Uutistamo

Kirjaudu tai luo tunnus Uutistamoon
Twitter- tai Facebook-tunnuksillasi

Facebook Twitter

Uutistamo ei lähetä viestejä Facebookiin tai Twitteriin puolestasi.