Keskustelevampi ja sosiaalisempi Uutistamo

07.05.2015 - Lukuaika 2 minuuttia
- Suomalainen yhteiskunta
Uutistamo-tiimi

Uutistamo haluaa keskustella ja kuunnella sekä olla sosiaalisempi ja kuuluvampi. Uudet verkkosivumme tarjoavat tähän välineitä. Lähitulevaisuudessa on myös mahdollista ryhtyä tutkimuksen yleistajuistamiseen ja yhteiskunnalliseen vaikuttavuuteen pyrkivän projektimme tukijaksi – tai mesenaatiksi.

Uudet verkkosivut ovat aiheuttaneet jonkin asteisia riemunkiljahduksia tiimissämme. Ne ovat paitsi nätit, mutta sisältävät nyt myös monenlaisia mahdollisuuksia juttujen kommentoimiseen ja jakamiseen. Kirjautumalla sivustollemme Facebook- tai Twitter-tilin kautta voit jättää pidemmän kommentin perinteiseen tapaan tekstin loppuun tai kirjoittaa lyhyen huomiosi suoraan tekstin marginaaliin. Tekstiä maalaamalla voit myös twiitata pätkän tekstiä ynnä sen linkin. (Jos kaikki ei toimi kuten pitää, olemme kiitollisia, jos ilmoitat siitä sivustomme yhteydenottolomakkeella.)

Kevään mittaan olemme valmistelleet myös muita edistysaskeleita: yksityiset ja yhteisöt ovat pian tervetulleita mesenaateiksemme tai muiksi tukijoiksemme. Uutistamo on mukana Koneen Säätiön tukemassa Mesenaatti.me:n tieteen joukkorahoituskampanjassa. Pilottihankkeessa tutkitaan tieteen joukkorahoituksen mahdollisuuksia ja etsitään hyviä tapoja sen toteuttamiseen. Pilotin ensimmäiset kampanjat aloittavat jo keväällä. Voitte olla varmoja, että Uutistamon osalta kuulette tästä kyllä lisää, kunhan aika koittaa!

Tiimimme on myös saanut näihin tulevaisuuden suunnitelmiin liittyen uuden jäsenen. Rosa Lampela kehittää ja toteuttaa Uutistamon markkinointia ja rahoituskuvioita. Rosa on viestinnän opiskelija Helsingin yliopistosta ja työskennellyt aikaisemmin mm. Helsinki Design Weekillä ja Finnwatch ry:ssä.

Uuden asiantuntijatekstin julkaisemme tasaiseen tahtiin aina torstaisin. Kirjoittajamme ovat suomalaisia tieteentekijöitä, jotka tietävät mistä puhuvat kommentoidessaan ajankohtaisia ja kiinnostavia aiheita. Otamme mielellämme vastaan lukijoiden toiveita ja ehdotuksia teemoista, joita Uutistamossa haluttaisiin käsiteltävän. Ideat voi esittää sosiaalisen median kanavissamme tai sähköpostitse.

 
 
 

Kommentit

Uutistamo

Kirjaudu tai luo tunnus Uutistamoon
Twitter- tai Facebook-tunnuksillasi

Facebook Twitter

Uutistamo ei lähetä viestejä Facebookiin tai Twitteriin puolestasi.